Voutilantie 24, 01740 VANTAA

Puh. 045 177 5970   E-mail: myynti(ät)it-takomo.fi

IT-Takomo Oy © 2015

Juhana "Junnu" Liesimaa

Juhana Liesimaa on toiminut IT-kouluttajana vuodesta 1998, joten vuosia ja kursseja on kertynyt matkan varrella melkoinen määrä. Kurssien aiheet ovat olleet pääsääntöisesti MS Office ohjelmia, Lotus Notes ja Lync. Juhana pyrkii koulutuksissa ottamaan oppilaiden tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon, usein ensi minuuttien aikana räätälöidään juuri sopiva paketti. Näin toimitaan varsinkin Excel kursseilla koska oppilaiden tarpeet vaihtelevat erittäin paljon. Muutenkin nimenomaan Excel on lähellä Juhana sydäntä, Excel kursseja on varmaan ollut puolet kursseista.

 

Joitakin kurssilaisten kommentteja:

 

Excel jatko

 

Erittäin hyvä kouluttaja. Korkea asiantuntemus ja hyvä esiintymistaito.

Antoisa kurssi, innostunut ja asiansa osaava opettaja!

Kurssi oli aivan täydellinen, kiitos! Kouluttaja todella miellyttävä ja asiansa osaava.

Todella hyödyllinen kurssi. Opetettiin paljon asioita, joista hyötyä käytännön työssä jatkossa. Kouluttaja erittäin asiantunteva.

 

PowerPoint jatko

 

Kurssi oli erittäin hyödyllinen ja hyvin jaoteltu kahdelle päivälle. Sain kurssilta juuri sitä, mitä tulin hakemaan. Juhana oli erittäin hyvä opettaja, sillä opetusta oli höystetty juuri sopivasti huumorilla ja tietoiskuilla. Opin taas itse Windowsistakin uutta, mikä oli erityinen plussa. Kaiken kaikkiaan haluan kiittää suuresta ammattitaidosta opetuksessa ja sisällössä. :-)

Kiitos! Kouluttaja Juhana oli erittäin hyvä.

 

Word jatko

 

Hienoa, ripeää kouluttamista! Hyvä Juhana!

Erittäin hyvä ja tarpeellinen kurssi. Sisältö hyvä. Opettaja erinomainen.

Loistava kouluttaja. Hyvä sisältö.