Voutilantie 24, 01740 VANTAA

Puh. 045 177 5970   E-mail: myynti(ät)it-takomo.fi

IT-Takomo Oy © 2015

Miina "Mimmu" Rantala

Miina Rantala on kouluttanut lähes kuudentoista vuoden ajan monipuolisesi sekä Microsoftin, että Adoben ohjelmia. Kursseja on ollut laajasti, peruskäytöstä projektinhallintaan ja kuvankäsittelystä asiakirjamalleihin. Osaaminen painottuu enemmän visuaalisten ohjelmien puolelle (kuvankäsittely, taitto, esitysgrafiikka yms.), mutta oikeastaan kaikki, missä saa olla ihmisten kanssa ja jakaa osaamista eteenpäin on hauskaa.

 

Joitakin kurssilaisten kommentteja:

 

Photoshop

 

Oli mukavan rentoa, uskalsi kysyä jos oli kysyttävää.

 

Hyvä, kun mentiin suht nopeaan tahtiin, mutta voitiin silti palata asiaan jos oli tarve. Kurssi eteni kivasti ryhmän tarpeiden ja osaamisen suhteen.

 

Taitto

 

Osaan tehdä asiallisia kuulutuksia. Kiitos hyvälle opettajalle. Opetus oli hyvää ja selväsanaista. Ymmärsin asiaa vaikka en ollut tehny mitään Indesignllä.

 

Kouluttajalle rispektiä ja kiitokset hyvästä opetuksesta.

 

Digikuvaus

 

Hyvä kurssi kaikenkaikkiaan. Paljon käytännön tietoa sellaisille jotka jo osaavat jonkinverran. Sikälikin kurssi oli hyvä, että useimmat osasivat jo aika paljon. Opettaja ei jäänyt liikaa yksityiskohtiin, vaan reippaasti mentiin eteenpäin. Opettajalla hyvä ja luonteva opetustyyli. Opetuksen seuraaminen oli helppoa.

 

Project

 

Tiivissisältöinen kurssi. Kaikki oleellinen käytiin tarkasti läpi. Kannatti tulla.

 

Adoben ohjelmien yhteiskäyttö

 

Ekan kerran tuntui helpolta kysellä asioista ja opettaja oli todella rento ja tiesi asioista paljon!!!